latinica  ћирилица
30/09/2024 |  21:20 ⇒ 21:25 | Аутор: РТРС

Бијељина да представља окосницу развоја Српске

Наша визије Бијељине подразумијева град који треба да представља окосницу економског и друштвеног развоја Републике Српске.
Покрет успјешна Српска у Бијељини - Фото: РТРС
Покрет успјешна Српска у БијељиниФото: РТРС

На овакву идеју боље Бијељине наслоњен је програм Покрета усшјешна Српска, поручио је Златко Максимовић носилац одборничке листе Покрета успјешна Српска за скупштину гарда Бијељина.

- Покерт успјешна Срспка једина у Бијељини има свој програм у писаној верзији и то је, вјерујем један од разлога зашто ПУС има оволику подршку. И овај број људи који је вечерас присутан показује да ће ПУС остварити сјајан резултат на предстојећим изборима, да ће освојити значајан број одборника и послије тога у Бијељини ништа неће бити исто. Моћи ћемо са својим одборницима да утичемо на рад скупштине града, да утичемо на рад градске управе и самим тим да стварамо бољу Бијељину.

Грађани Бијељине су добро упознати са резултатима Покрета успјешна Српска, која дјелује непуних девет година, истакао је кандидат за одборника у скупштини града Немања Јанковић.

- Покерт успјешна Срспка једина у Бијељини има свој програм у писаној верзији и то је, вјерујем један од разлог азашто ПУС има оволику подршку. И овај број људи који је вечерас присутан показује да ће ПУС остварити сјајан резултат на предстојећим изборима, да ће освојити значајан број одборника и послије тога у Бијељини ништа неће бити исто. Моћи ћемо са својим одборницима да утичемо на рад скупштине града, да утичемо на рад градске управе и самим тим да тсварамо бољу Бијељину.

ПУС ће у нареденом периоду у скупштини града Бијељина, заједно са грађанима, да прави бољу Бијељину за све нас, порука је са завршме предизборне конвенције ове странке одржане у бијељинском Центру за културу .