latinica  ћирилица
30/09/2024 |  21:20 | Аутор: РТРС

Ћурић: Наставити инвестиционе пројекте

Велики број инвестиционих пројеката је започет у претходноим периоду морамо их наставити, рекао је Мирко Ћурић, кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња, на централној трибини ове странке у Требињу.
Мирко Ћурић - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Мирко ЋурићФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Градњом обилазница, желимо да центар требиња постане шетачка зона, рекао је Ћурић.

- Желимо да се изгради аеродром у Требињу, да се изгради пословна зона гдје ће долазити људи, да се изграде производне хале и да се запосли што више људи у реалном сектору - рекао је Ћурић.

Нова болница је нешто што се гради, радићемо Дом за стара лица, шетачке зоне, све што је битно за развој и бољи и љепши излгедн града, истакао је Ћурић.

- Све је то нешто што ћемо да радимо у наредном периоду, и оно што је важно ми желимо да Требиње буде јаче и снажније, а самим тим и Република Српска - истакао је Ћурић.

Ћурић је рекао да Требиње има педесет пет активних програма подршке породици. Приоритет су млади, којима треба створити услове за повратак и живот у Требињу.

Централној трибини СНСД-а у Требињу присуствовали су и представници странака које Мирка Ћурића подржавају као кандидата за градоначелника Требиња.