latinica  ћирилица
30/09/2024 |  20:48 | Аутор: РТРС

Уједињена опозиција убијеђена у подршку у Радомировцу

Радомировац је дио општине Нови Град којем се није придавало много пажње од стране актуелне власти да се задржи становништво на овом подручју, поручио је Душан Гашић на јавној трибини коалиције Уједињена опозиција ПДП-СДС воља народа, кандидат за начелника општине Нови Град.
Уједињена опозиција - Фото: РТРС
Уједињена опозицијаФото: РТРС

- Обновићемо школу у Радомировцу, грађани неће имати проблема са снабдијевањем електричном енергијом. Путеве ћемо редовно одржавати и градићемо их у складу са потребама локалног становништва. Много више ћемо улагати у пољопривреду - каже Гашић.

У Радомировцу је опозиција имала стално подршку,зато што је актуелна власт имала маћехински однос према Радомировцу нагласио је Младен Шумар из коалиције Уједињена опозиција ПДП-СДС воља народа за носиоца одборниче листе у СО Нови Град.

- Свједоци смо да овдје је веома лоше стање са електро мрежом,са путном инфраструктуром и са подршком пољопривредним произвођачима. Дошли смо овдје да заједно са грађанима се договоримао како ћемо послије изборне побједе да заједно радимо на просперитету овог подручја - истиче Шумар.

Из коалиције Уједињена опозиција су убијеђени да ће и на предстојећим изборима имати подршку бирача у Радомировцу.