latinica  ћирилица
30/09/2024 |  20:43 ⇒ 20:48 | Аутор: СРНА

Босанчић: Три одборничка мандата реалан циљ

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бањалука Боран Босанчић рекао је вечерас да је реалан циљ ДЕМОС-а три одборничка мандата у градској Скупштини.
ДЕМОС Бањалука - Фото: СРНА
ДЕМОС БањалукаФото: СРНА

Босанчић је пред почетак сједнице Градског одбора ДЕМОС-а изјавио да су тема сједнице посљедње оперативне припреме за предстојеће локалне изборе у складу са планом који је усвојио изборни штаб градског одбора.

- У наредном периоду још једном ћемо позвати гласаче да подрже ДЕМОС, једну принципијелну политику, која није политика сукоба и свађа, политика у којој желимо да тражимо рјешење и да будемо стабилан фактор овдје у граду Бањалуци - рекао је Босанчић.

Потпредсједник Градског одбора ДЕМОС-а Радмила Коцић Чућић рекла је да је ова странка показала у овој кампањи да се издваја, да је другачија странка и да има своју политику, планове и људе који их могу реализовати.

- Важно је да људи знају да постоје људи којима није стало само до свађе, него који желе да раде, да истински изграде систем у Републици Српској гдје би и наши млади грађани и они у некој старијој животној доби могли да виде своју будућност - рекла је Чућићева.

Она је додала да се на листи ДЕМОС-а налази импозантан број жена са веома вриједним биографијама, али и жене које су породичне и доказане у традиционалним вриједностима, које могу да буду показатељ како жена треба да ради, живи и функционише у својој породици.