latinica  ћирилица
30/09/2024 |  20:19 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Соколац: ДЕМОС ће обећано испунити

Соколац се налази на раскрсници на овим изборима, а ДЕМОС ће у Сокоцу све што буде обећао и испунити, поручио је носилац листе ове странке за Скупштину општине Соколац Вељко Боровина.
ДЕМОС - Фото: РТРС
ДЕМОСФото: РТРС

Вељко Боровина носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину општине Соколац Ове године очекујемо добар број гласова за нашу странку а тако и више одборничпких мјеста. Само долазак великог броја грађана на овај скуп пиказује да ова странка ужива подршку народа.

Ацо Станишић потпредсјендик ДЕМОС-а Разлог за то је што се ДЕМОС није отуђио од народа, већ дијелимо судбину нашег народа.

ДЕМОС као најмлађа странка у Српској има и најмлађе кандидате, а примјетно је да ужива и велико повјерење грађана широм Републике Српске.

Недељко Чубриловић предсјендик ДЕМОС-а Очекујемо подршку грађана широм Републике Српске, и већу него што је било до сада.

Кадрови ДЕМОС-а успјешно воде различите институције којима руководе, речено је на скупу, док у Сарајевско-романијског регији након избора очекују да освоје најмање 20 одборничких мандата.