latinica  ћирилица
30/09/2024 |  19:53 ⇒ 20:42 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо, а то значи добре путеве за Бањалуку

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот данас је посјетио Дракулић, гдје је са мјештанима разговарао о приоритетним инфраструктурним питањима и пројектима који ће унаприједити квалитет живота у овом насељу.
Дракулић - СНСД - Фото: Уступљена фотографија
Дракулић - СНСДФото: Уступљена фотографија

Посебна пажња посвећена је рјешавању проблема са оборинским водама, реконструкцији улица и очувању сјећања на жртве Дракулића.

- Побјеђујемо - а то значи обновљени путеви и достојанствено сјећање на жртве - поручио је Шобот мјештанима, најављујући реконструкцију Улице Млађе Ћусића и њено проширење до Спомен-костурнице, као и модернизацију Суботичке улице од магистралног пута М16 до Дјевојачког моста.

Уступљена фотографија

Шобот је такође истакао значај замјене азбестних цијеви и наставак радова на канализационој мрежи у Улици Голуба Бабића, гдје ће се извести 150 метара нових инсталација.

Уступљена фотографија

Поред тога, најавио је асфалтирање улица у дужини од 950 метара, укључујући огранке Дракулићке улице, улице 7. фебруара испод ОШ "Алекса Шантић" и огранка улице Млађе Ћусића код Католичког гробља.

- Рјешавање ових питања није само ствар комуналне инфраструктуре, већ и ствар достојанства и поштовања према људима који овдје живе - истакао је Шобот.

Уступљена фотографија

Он је најавио и дјелимичну реконструкцију спомен-обиљежја Дракулићким жртвама.

- Побјеђујемо јер радимо за сваког грађанина, у сваком дијелу Бањалуке и јер се сјећамо оних који су нас задужили. Побиједиће Дракулић, побиједиће Бањалука - рпоручио је Шобот.

Уступљена фотографија