latinica  ћирилица
30/09/2024 |  19:45 ⇒ 20:31 | Аутор: РТРС

Лукач: Станивуковићу, престани да глумиш жртву и брукаш Бањалуку

Није срамота изгубити изборе, није трагедија остати без функције али је срамота брукати и себе и град чији си још кратко градоначелник, поручио је Драшку Станивуковићу Драган Лукач, кандидат за одборника СНСД и бивши министар унутрашњих послова.
Драган Лукач - Фото: РТРС
Драган ЛукачФото: РТРС

Додаје да свако на крају остаје сам са својим одлукама, својим дјелима и недјелима.

- Ти најбоље знаш шта си радио и има ли разлога да се плашиш закона. Још једанпут, Драшко Станивуковић покушава да себе прикаже као жртву, али ово је већ виђено и лоше одглумљено. Покушава да скрене пажњу са своје неодговорне политике и катастрофалног управљања градом. У једној ствари ипак није слагао - он јесте лисица, али народ Бањалуке није кокошка. Његово лукавство, препреденост и склоност манипулацијама су се најбоље показали када су грађани у најгорим врућинама остајали без воде, док су му људи долазили по картице које не раде, или када су видјели да је саобраћај у граду потпуно уништен, а озбиљних пројеката нема осим козметике у сврху његове промоције - навео је Лукач.

Каже да је Станивуковић остао без својих сарадника.

- Драшко, у својој грамзивости и похлепи за јавним простором, не видиш да те је напустио сваки иоле кредибилан сарадник. Данас, једини који те хвалиш – си ти сам. Остао си потпуно сам. Остао си сам јер твоји, а не моји сарадници, говоре да планираш да угрозиш стабилност и мир у изборној ноћи кад схватиш да си изгубио. То, дакле, не говорим ја, нити СНСД. То говоре људи који су ти некада били најближи сарадници - истакао је Лукач.

Додао је да је Станивуковић изгубио своје пријатеље.

- У свом лукавству, изгубио је све пријатеље и сараднике. Лажним осмјесима и ситном козметиком није успио да превари Бањалучане. Бањалука је највећи град Републике Српске, а Бањалучани грађани достојни славне историје нашега града. И зато ће за седам дана један од њих, побједник Никола Шобот, бити изабрани градоначелник.