latinica  ћирилица
30/09/2024 |  19:15 | Аутор: РТРС

СПС Бањалука одржао трибину на Кочићевом Вијенцу - препуна сала и одлична атмосфера

На Кочићевом Вијенцу одржана је трибина Социјалистичке партије Српске Бањалука, на којој су се присутнима обратили предсједник СПС-а Горан Селак и предсједник Градског одбора СПС Бањалука Саша Глигорић, заједно са кандидатима за предстојеће изборе.
Горан Селак - Фото: РТРС
Горан СелакФото: РТРС

У препуној сали владала је сјајна атмосфера, док су мјештани имали прилику да у директном разговору са руководством и кандидатима добију одговоре на сва питања и представе своје идеје и иницијативе.

- Задовољство нам је што смо вечерас имали прилику да се дружимо са нашим суграђанима на Кочићевом Вијенцу. Ово је знак да грађани препознају наш рад и да смо на правом путу - истакао је Селак, уз напомену да СПС наставља своју политику блиске сарадње са локалним становништвом и рјешавања њихових свакодневних проблема.

Саша Глигорић је посебно похвалио одзив мјештана и поручио да СПС Бањалука остаје посвећен рјешавању кључних питања која се тичу свакодневног живота грађана, нарочито у мјесним заједницама попут Кочићевог Вијенца.

Трибина је протекла у динамичном и пријатељском тону, а окупљени су изразили подршку кандидатима СПС-а, наглашавајући важност заједништва и солидарности у предстојећим изазовима.