latinica  ћирилица
30/09/2024 |  17:57 ⇒ 18:06 | Аутор: СРНА

Лазић: Бићу са народом, а не канцеларијски градоначелник

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић рекао је да неће бити канцеларијски градоначелник, већ ће током обиласка сваке мјесне заједнице слушати народ и заједно са њим урадити оно што планирају.
Бијељина - СНСД - Фото: СРНА
Бијељина - СНСДФото: СРНА

- Увијек истичем да је директан разговор са грађанима најбољи начин комуникације, јер тада чујем шта је то добро, али и шта треба мијењати. Пензионери, угоститељи, предузетници, банкари, студенти, сви имају своје проблеме којима се морамо бавити без изузетка - рекао је Лазић.

Током данашње шетње улицама Бијељине, Лазића је заустављао и поздрављао велики број грађана, који су истицали да је он "добар љекар, а још бољи човјек", саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

Носилац листе СНСД-а са Скупштину града Бијељина Бојан Савић истакао је да је њихов циљ да у наредне четири године, кроз сарадњу са свима и без подјела, Бијељина постане лидер у региону.

- Наш град за то има огроман потенцијал. Поред географског положаја, ускоро ће ту бити и ауто-пут који ће нам отворити низ нових могућности. Имајући у виду све те потенцијале и огромно знање, искуство, али и људске врлине доктора Лазића, вјерујем да ћемо нашу Бијељину и Семберију препородити - рекао је Савић.