latinica  ћирилица
29/09/2024 |  21:47 ⇒ 21:47 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска у Требињу очекује најбољи резултат од оснивања

Коалиција Уједињене Српске и Демократског народног савеза је гарант побједе заједничког кандидата за градоначелника, али и гарант стабилности будуће власти у Требињу, изјавио је предсједник УС, Ненад Стевандић.
УС, трибина у Требињу - Фото: Уступљена фотографија
УС, трибина у ТребињуФото: Уступљена фотографија

На изузетно посјећеној трибини у Требињу, Стевандић је подсјетио да УС и ДНС имају заједничку одборничку листу која ће изненадити добрим изборним резултатом.

- Да саберемо два и два одборника. Ако буде један мање, нећемо се кајати. У сваком случају играмо на то да предсједник Скуштине града буде из наше коалиције. Наши људи на терену вриједно раде. Одговор народа је одличан – закључио је Стевандић.

Предсједик ДНС, Ненад Нешић, нада се да ће у Требињу бити изабрана одговорна власт.

- УС и ДНС одлучиле су да подрже актуеног градоначелника и очекујемо његову убједљиву побједу. Оно што је повезало ДНС и УС јесте борба за опстанак Републике Српске и српског народа на овим просторима. И сигурно борба за напредак Републике Српске и Требиња. Очекујемо да заједничким снагама овдје остваримо три одборника, те да на основу тог изборног резултата заједно, сложно за Требиње, направимо боље услове за живот и рад. Прије свега, да овдје остају млади, да не одлазе - изјавио је Нешић.

Милан Ковач, носилац одборничке листе, најавио је најбољи изборни резултат од оснивања Уједињене Српске у Требињу.

- Што је најважније, очекујемо сигурну побједу кандидата за градоначелника, Мирка Ћурића (СНСД). Заиста ћемо урадити све да тако буде – обећао је Ковач.

Исидора Достић, кандидат ДНС за одборника, нагласила је да у програму рада неће бити изостављен нико у Требињу.

- Нама су сви наши суграђани једнако важни. Можда ћемо мало више пажње да обратимо на младе, јер на њима свијет остаје – закључила је она.