latinica  ћирилица
29/09/2024 |  21:17 ⇒ 21:37 | Аутор: СРНА

Грујичићева подржала Лазића за градоначелника и шансу за Семберију

Чувени српски неурохирург Даница Грујичић подржала је вечерас кандидата СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајла Лазића са којим, како је истакла, Семберија има велику шансу.
Микајло Лазић и Даница Грујичић - Фото: СРНА
Микајло Лазић и Даница ГрујичићФото: СРНА

- Семберија има велику шансу и моја молба је да гласате за мог колегу Лазића - поручила је Грујичићева, која је вечерас у Дворовима код Бијељине, заједно са бројним мјештанима, присустовала Лазићевом представљању плана развоја за Бању "Дворови".

Она сматра да ће здравство имати посебно мјесто током Лазићевог мандата, ако буде изабран, а каже да се искрено нада да хоће.

- Ријеч је човеку који је помогао многој дјеци и многим породицама, и то нико не треба да заборави, јер људи као што је Микајло Лазић не брину само о пацијентима, него о цијелој друштвеној заједници - поручила је Грујичићева.

Говорећи о Бањи "Дворови", она је навела да је штета што се до сада није изградила и да јој је жао што је неко ко је био за то задужен пропустио 20 милиона КМ са којима се већ нешто могло урадити.

Грујичићева је изразила увјерење да ће, ако Лазић добије подршку мјештана Дворова, ово насеље врло брзо бити туристички центар.

С обзиром на то да је као љекар годинама обављала прегледе и контроле пацијената у Бањи "Дворови", бивши министар здравља Србије је истакла да је потенцијал Бање огроман.

- Ви имате шансу да направите у овом дијелу Балкана не само центар за рехабилитацију, него центар за одмор и рехабилитацију цијелог организма. Имате сјајан извор воде, 75 степени, састав воде је такав да могу да се лијече не само реуматолошке болести него и одређена неуролошка стања - рекла је Грујичићева.

Према њеним ријечима, Бања има сјајан тим физијатара и сјајан сестрински тим, а њеним уређењем и мјештани који производе храну моћи ће да је продају, отвориће се нова радна мјеста у угоститељству, као и за медицинске раднике и младе љекаре, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.