latinica  ћирилица
29/09/2024 |  20:02 ⇒ 20:44 | Аутор: РТРС

Станивуковић: Села и туризам су за наш приоритет

Из Крупе на Врбасу ПДП је послао неколико важних порука: села су за наш приоритет, туризам је за нас такође приоритет и с тим у складу управо овдје смо имали Свјетско првенство у рафтингу.
ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

Рекао је ово Драшко Станивуковић, кандидат за градоначелника и актуелни градоначелник на вечерашњој трибини у Крупи на Врбасу, истичући да је Бањалука два пута била домаћин Свјетског првенства у рафтингу .

- Урадићемо колекторе на ријеци Врбас, јер нам је и Врбас, као наш бисер и драгуљ, такође приоритет. Наставићемо са уређењем обале Врбаса, шеталишта, нових плажа, а од села као што је Крупа на Врбасу правити најважније туристичке потенцијале. Не смијемо заборавити да је Крупа ушла међу 20 најљепших села – рекао је Станивуковић.

Истакао је да се у селима рјешава и питање водоснабдјевања, тамо гдје је никада није било, попут села Рацуне, те да се сада ради друга етапа тог пројекта која је укупног износа око 2,5 милиона КМ.

- Уложићемо 10 милиона КМ за асфалтирање свих неасфалтираних и макадамских путева, затим ћемо ријешити питање јавне расвјете свуда гдје је потребно, а од Крупе, платоа Мањаче, поткозарских села, гдје се не зна које село је љепше од којег, правимо праве туристичке бисере- рекао је Станивуковић.

Каже да је број људи који је дошао на трибину у Крупи на Врбасу потврда снаге ПДП и листе за одборнике и позвао људе да не слушају ко шта прича, него да гледају ко шта ради.

- Нека дјела буду та која ће пресудити изборе и нека дјела буду та за која ће се људи опредјељивати. Гледајући и по броју људи вечерас и по дјелима, сигуран сам да ћу имати убједљиву побједу, што као тим очекујемо. Све мање од убједљиве побједе за градоначелника и нашу листу не може ни у мислима да се деси. Овдје у Крупи никада није побиједио нико осим кандидата СНСД, а ово ће бити први избори гдје ће убједљиво побиједити други кандидат – поручио је Станивуковић.