latinica  ћирилица
29/09/2024 |  19:28 ⇒ 19:28 | Аутор: РТРС

Пуна сала Дома културе Билећа на трибини патриотске коалиције УС и СРС

Значајно је да у малим мјестима увијек изаберемо најбоље људе, оне којима бисте приватно оставили вашу дјецу да их пазе - поручио је предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић, на трибини у пуној сали Дома културе у Билећи.
УС, трибина Билећа - Фото: Уступљена фотографија
УС, трибина БилећаФото: Уступљена фотографија

У тој општини Уједињена Српска на изборе иде у коалицији са Српском радикалном странком. Носилац заједничке одборничке листа Уједињена Српска – СРС Српска радикалне странка је Дражен Дунђер, а УС подржава кандидата СРС за начелника општине, Михајла Вујовића.

- Не вјерујем да би коме другом овдје смјели оставити своје дијете да га пази, сем нашем кандидату за начелника, или Дражену Дунђеру. Без обзира какав имиџ покушавају да им наметну. Ако хоћете добре људе да изаберете, изаберите са листе Заједно за Билећу и изаберите начелника кога смо ми предложили – нагласио је Стевандић.

Подршка снажној коалицији у Билећи стигла је из Београда. На трибину је дошао и замјеник предсједника Српске радикалне странке, Александар Шешељ. Он је поручио да је изузетно битно да патриотска коалиија СРС и УС у Билећи покаже да има народну подршку.

- Да грађани Билеће изаберу добре људе који ће их представљати у наредне четири године, којима могу да вјерују, којима могу да се обрате и за које знају да ће да раде на просперитету своје Билеће. Дошао сам да подржим свог пријатеља Ненада Стевандића, али и Дражена Дунђера, нашег кандидата на листи, којег знам дуже од 20 година, знам га као доказаног патриоту. И као некога коме је веома стало да се у његовом родном мјесту живи много боље него што је то сада – изјавио је Александар Шешељ.