latinica  ћирилица
29/09/2024 |  19:13 ⇒ 19:14 | Аутор: РТРС

Селак: Најављујемо велику побједу СПС-а

На скупу Социјалистичке партије Српске који је одржан на Тргу српских бораца у Теслићу окупило се више од хиљаду чланова и симпатизера ове партије који су исказали подршку Горану Селаку, предсједнику СПС-а, Драгутину Шкребићу, носиоцу листе СПС-а за Скупштину Теслића и Недељку Керићу, заједничком кандидату за начелника.
Скуп Социјалистичке партије Српске у Теслићу - Фото: Уступљена фотографија
Скуп Социјалистичке партије Српске у ТеслићуФото: Уступљена фотографија

- Синоћ смо били у Модричи и Бањалуци, а данас заједно са нашим народом у Теслићу најављујемо велику побједу листе СПС-а и нашег заједничког кандидата за начелника општине др Недељка Керића која ће се и остварити 6. октобра. СПС је млада партија, али већ дубоко укоријењена у народу широм Републике Српске. Желимо да формирамо нову власт и да Теслић приближимо Бањалуци, да доведемо нове пројекте у овај прелијепи град и отворимо нова радна мјеста - рекао је лидер СПС-а данас у Теслићу.

Присталице СПС-а је поздравио и Драгутин Шкребић, предсједкик ОО СПС Теслић и носилац листе за Скупштину општине.

- Теслићани добро знају да смо ми увијек били људи од ријечи, људи којима је народ на првом мјесту. Заједно са народом учинићемо Теслић бољим мјестом за живот. Наш Славен Јелић ће бити нови замјеник начелника општине и заједно са господином Керићем биће на услузи свим грађанима - поручио је Шкребић.

Недељко Керић, заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника општине Теслић захвалио је СПС-у за искрену подршку и најавио да ће Теслић добити статус града.

- Са добијањем статуса града желимо да привучемо и нове инвеститоре, а већ су договорене и инвестиције са нивоа Републике. Теслић не може напријед без подршке Републике Српске. Ми ћемо обезбиједити ту подршку - јасан је Керић.