latinica  ћирилица
29/09/2024 |  18:50 ⇒ 18:50 | Аутор: СРНА

Ђајић: Народ да одлучује шта му је приоритет

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да ова странка планира велика улагања у приградске и сеоске мјесне заједнице у наредне четири године, те нагласио да народ треба да одлучи шта је приоритет.
Владо Ђајић - Фото: РТРС
Владо ЂајићФото: РТРС

Он је навео да су представници СНСД-а посјетили готово све приградске и сеоске мјесне заједнице и видјели да је народ огорчен због небриге градоначелника Драшка Станивуковића у протекле четири године.

- Ништа није асфалтирано, нема расвјете, канализације и није било оног основног - воде - указао је Ђајић и нагласио да су то проблеми и мјесних заједница Стратинска, Мелина, Обровац и Кола, гдје СНСД данас организује предизборне трибине.

Он је рекао да ће локални избори 6. октобра бити велики политички пораз Станивуковића, а велика побједа народа, СНСД-а и покрета који ова странка предводи.

- Народ не жели да му неко нешто намеће, као што је то случај са парком ћирилице на популарном Купусишту. Људи то не желе и градоначелник Драшко Станивуковић, чија је то идеја, на овај начин гурнуо је багере на људе - истакао је Ђајић за Срну.

Ђајић је упитао Бањалучане да ли су за науку, струку, образовање, лијепо понашање које представљају Никола Шобот, Ален Шеранић, Драган Лукач, Срђан Амиџић, Маријана Каповић Соломун или су за Драшка Станивуковића, Небојшу Дринића и Миладу Шукало.

- Питам се шта би било са Бањалуком уколико би се опредијелили за ово друго. Питам их и коме би дали на чување своју дјецу - нама који свакодневно чувамо дјецу, родитеље, браћу, сестре у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Дому здравља, "Зотовићу" или би то повјерили овима који ништа не знају да чувају, који су неспособни и необразовани и уништили су имовину и буџет Бањалуке - нагласио је Ђајић.