latinica  ћирилица
29/09/2024 |  17:23 ⇒ 17:26 | Аутор: РТРС

Шобот: Побjеђујемо – а то значи нове путеве! (ФОТО)

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, данас је посјетио села Мелина и Обровац, гдје је са мјештанима разговарао о кључним инфраструктурним проблемима и плановима за унапређење основних услуга.
СНСД Бањалука - Фото: Уступљена фотографија
СНСД БањалукаФото: Уступљена фотографија

У оба села, Шобот је дао чврста обећања да ће се побољшање путне инфраструктуре и обнова школских објеката наћи међу приоритетима његове власти.

- Побјеђујемо – а то значи нове путеве и обновљене школе - поручио је Шобот мјештанима, наглашавајући важност улагања у основне услове живота.

ФОТО: Уступљена фотографија

ФОТО: Уступљена фотографија

У Мелини, гдје су мјештани били принуђени сами одржавати путеве својим машинама, обећао је да ће локална власт преузети одговорност и хитно обновити путеве до кућа, као и ријешити проблем учесталог нестанка воде.

ФОТО: Уступљена фотографија

У Обровцу, Шобот је истакао потребу за хитном обновом девастиране школе и побољшањем водоснабдијевања, као и рјешавање проблема са некатегоризованим путевима, што већ годинама отежава живот у овом дијелу Бањалуке.

- Ова села су предуго била занемарена, а то се мора промијенити. Побјеђујемо јер знамо како рјешавати ове проблеме и донијети напредак свим дијеловима Бањалуке. Побједиће Мелина, победиће Обровац, победиће Бањалука - закључио је Шобот.

ФОТО: Уступљена фотографија