latinica  ћирилица
29/09/2024 |  16:42 ⇒ 17:45 | Аутор: РТРС

СП од настанка има јако упориште у Мркоњић Граду

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је данас на предизборној трибини у мјесту Бјелајце код Мркоњић Градa да је партија од свог оснивања имала јако упориште у овој општини.
СП Мркоњић Град -
СП Мркоњић Град

- Сoцијалистичка партија је од свог оснивања имала јако упориште у овој општини. Посебан допринос дали смо у најтежем периоду за ову општину, након Одбрамбено-отаџбинског рата када је требало кренути у обнову и вратити народ у ову општину, ми смо је тада водили. Социјалисти и у овој локалној заједници, као и свим другим градовима и општинама широм Републике Српске - рекао је Ђокић.

Он је нагласио да социјалисти и у овој локалној заједници, као и свим другим градовима и општинама широм Републике Српске, својим дjеловањем желе да помогну и креирају политике економског развоја јер сматрају да је то приоритет Републике Српске.

- Мркоњић је општина која напредује и развија се, ми смо дио тог живота, учествујемо у развоју и желимо и даље доприносити развоју, да људи живе стабилно, задовољни. Посебно сам захвалан Блашку Каурину и свим осталим људима са листе и странке, вјерујем да ће они свој рад посветити најбољем рзултату на изборима и за добробит странке - поручио је Ђокић.

Носилац одборничке листе Блашко Каурин нагласио је да Социјалистичка партија и ове године има пуну листу од 30 људи, да је спој младости и искуства, а да су неки и раније били на листи.

- Учествовали смо у доношењу одлука за добробит народа, све ове четири године били смо са грађанима, а ако добијемо подршку наставићемо да учествујемо у доношењу скупштинских одлука, дајемо свој допринос, доводимо инвеститоре, радимо на отварању нових радних мјеста - рекао је Каурин.

Он је истакао да су Социјалистичка партија и СНСД најдуговјечнији коалициони партнери у општини Мркоњић Град, те да подржавају кандидата СНСД-а за начелника на локалним изборима Драгана Вођевића.