latinica  ћирилица
29/09/2024 |  13:58 | Аутор: СРНА

Ђајић: Станивуковић 6. октобра одлази у политичку пензију

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да актуелни градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић 6. октобра одлази у политичку пензију, а умјесто њега ће доћи паметни, образовани људи, који ће бити у служби грађана.
Владо Ђајић - Фото: СРНА
Владо ЂајићФото: СРНА

- Потрошене су четири године владавине градоначелника Драшка Станивуковића и његове екипе, потрошена милијарда КМ, а у мјесној заједници Булевар није ништа урађено. Грађани траже да се очисти и среди овај дио града, уреде фасаде, замијени столарија на зградама, обезбиједе нови лифтови и да се гради плански - рекао је Ђајић новинарима у овом бањалучком насељу, гдје је одржана предизборна трибина СНСД-а.

Кандидат за одборника у Скупштини града Ален Шеранић рекао је да Бањалука мора и може боље и истакао да СНСД нуди за градоначелника доктора Николу Шобота, који је прави домаћин, образован и вриједан и зна како да Бањалуку доведе на виши ниво, у односу на оно што је била у посљедње четири године.

- У разговору са грађанима видјели смо да је посљедње четири године било поигравања са њима и не смијемо то даље дозволити - напоменуо је Шеранић.

Он је позвао грађане да гласају за листу СНСД-а, Николу Шобота и побједу Српске.

- Листа СНСД-а на челу са доктором Ђајићем је листа озбиљних људи остварених и приватно и професионално, људи који раде одговорне послове и такви нам требају у Бањалуци. Не смијемо дозволити поигравање са Бањалуком у наредне четири године - истакао је Шеранић.