latinica  ћирилица
29/09/2024 |  07:23 | Аутор: СРНА

Додик: СНСД је побједничка странка

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Александровцу код Лакташа да је СНСД побједничка странка за коју очекује да ће на предстојећим локалним изборима побиједити у 54 од 64 локалне заједнице у Републици Српској.
СНСД, трибина Александровац (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
СНСД, трибина Александровац (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Он је позвао Александровчане који имају родбину у Бањалуци да им сугеришу да гласају за кандидата СНСД-а за градоначелника Николу Шобота.

Додик је рекао Срни да ова политичка партија у Лакташима и Александровцу заиста има образа и да то најбоље говори народ који се окупио на вечерашњој предизборној трибини у Александровцу упркос киши и лошем времену.

- У неким градовима неки не могу да добију 2.000 гласова, колико овдје има људи. Све смо урадили, немамо шта да више радимо - рекао је Додик.

Он је подсјетио да је СНСД први пут побиједио у Александровцу 1996. године и ту никада није изгубио јер су вјеровали једни у друге и изградили све што данас постоји.

Додик је нагласио да Република Српска добро стоји и да нема неких већих проблема.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је у обраћању да СНСД доноси велике побједе Републици Српској.

- Живимо у опасним временима и због тога треба да се држимо заједно. Република Српска има СНСД и од снаге СНСД-а зависи и снага Републике Српске, а од тога и снага сваке наше локалне заједнице: Када смо тога свјесни, онда смо свјесни да и даље побјеђујемо - рекла је Цвијановићева.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Она је напоменула да мале партије не могу да извршавају велике задатке.

- Оне могу да буду дио власти, али да бисте извршили велике политике, потребна је велика организација - нагласила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Лакташа Мирослав Бојић рекао је да је СНСД побједничка прича и да ће ова странка и у наредне четири године водити овај град.

Бојић је нагласио да је у претходном четворогодишњем мандату у овом граду урађено много захваљујући и властитим способностима и залагањима, али и подршком републичких органа, посебно предсједника Републике Српске Милорада Додика.