latinica  ћирилица
28/09/2024 |  21:25 ⇒ 21:56 | Аутор: СРНА

Лазић: Одговорним и ефикасним радом у Семберији се може много урадити

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић изјавио је вечерас да одговоран и ефикасан тим, са буџетом који град има и уз додатну подршку републичких институција, може у Семберији урадити много.
Микајло Лазић - Фото: СРНА
Микајло ЛазићФото: СРНА

- Грађани заслужују да новац из градског буџета буде утрошен плански и одговорно, да знају да Градска управа мисли о њима и њиховим проблемима - истакао је Лазић у разговору са мјештанима у насељима Стари Град, Филип Вишњић и Лединци.

Он је додао да га растужује што у сеоским мјесним заједницама са по неколико стотина становника и оним удаљеним свега неколико стотина метара од зграде Градске управе грађани имају исте проблеме - макадам, расвјету која не ради, сијалична мјеста која мјесецима чекају замјену, комарце, непокошену траву и неуређена дјечија игралишта.

- Са буџетом који Бијељина има то би требало да је одавно ријешено - истакао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД-а у Бијељини Бојан Савић је у разговору са грађанима најавио да ће кандидати ове странке радити континуирано, 365 дана и када нису избори.

- Оно на шта смо посебно поноси јесте да кампања протиче у мирном тону, да нема ружних ријечи и тако ћемо и наставити, јер то није политика него наша култура. Нећемо дијелити људе јер смо увјерени да нам подјеле нису потребне-  поручио је Савић.

Одборнички кандидат Жељко Гребић оцијенио је да Микајло Лазић не може да изгуби ове изборе, него то могу само грађани Бијељине.