latinica  ћирилица
28/09/2024 |  21:01 ⇒ 21:12 | Аутор: РТРС

Поткозарски народни покрет: Омарској вратити статус општине

Поткозарски народни покрет очекује добре резултате у Омарској, јер су и на претходним општим изборима остварили добре резултате.
Поткозарски народни покрет - Фото: СРНА
Поткозарски народни покретФото: СРНА

- Вечерас смо у Омарској, мјесту које је на прошлим општим изборима дало највећу подршку Поктозарском народном покрету. У прошлом периоду смо радили вриједно и долазимо овдје са резулттаима тог рада и да изнесемо план за идуће четири године - рекао је Ранко Смиљанић, кандидат Поткозарског народног покрета за одборника за Скупштину града Приједора.

Изградња канализаоцине мреже, подршка изградњи спортске дворане и фудбалског терена са вјештачком травом, те настојање да се Омарској врати статус општине, четири су главна циља Поткозарског народног покрета.

- Уживамо велико повјерење грађана, то ево можете видјети и по нашим предизборним скуповима гдје влада дорба атмосфераи и гдје очекујемо добар изборни резултат. Очекујемо најмање три одборника у скупштини града - истакао је носилац листе Далибор Грабеж.

Носилац листе Поткозарског народног покрета у Скупштини Приједора, Далибор Гравеж, позвао је све мјештане Омарске да 6. октобра подрже кандидата СНСД-а за градоначелника, Слободана Јавора.