latinica  ћирилица
28/09/2024 |  19:12 ⇒ 19:58 | Аутор: РТРС

У Бањалуци сутра обустава саобраћаја у више улица због маратона

У више бањалучких улица сутра ће бити обустављен саобраћај због одржавања 4. Бањалучког маратона/10. Бањалучког полумаратона, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.
Саобраћај у Бањалуци - Фото: РТРС
Саобраћај у БањалуциФото: РТРС

Потпуна обустава саобраћаја биће на снази од 6.30 до 14.00 часова.

Од 6.30 до 13.00 часова обустава ће важити у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве.

Од 7.30 до 14.00 часова саобраћај ће бити обустављен у Улици Теодора Колокотрониса, Тржничка, а од 8.30 до 12.30 часова у улицама Горана Радуловића Бимбе, Милана Ракића, Саве Ковачевића, Раде Врањешевић, на Булевару војводе Живојина Мишића.

Саобраћај ће од 8.30 до 13.00 часова бити обустављен у улицама Гундулићева, Олимпијских побједника, Младена Стојановића, Милана Радмана, Српских пилота, Јована Дучића, на Булевару цара Душана.

Од 9.00 до 13.30 часова обустава ће важити у Книнској, Видовданској и Улици Првог крајишког корпуса, а од 8.00 до 13.30 часова у улицама Краља Петра Првог Карађорђевића од Алеје Светог Саве до Олимпијских побједника, Алеја Светог Саве, Васе Пелагића, Војводе Радомира Путника, Гавре Вучковића, Мајке Југовића, Крфска, Гаврила Принципа на дијелу од Крфске до Улице браће Југовића.

Саобраћај ће од 8.30 до 14.00 часова бити обустављен у Улици браће Југовића на дијелу од угла Војводе Пере Креце до Улице од Змијања Рајка.

Забрана се од 8.30 до 11.00 часова односи на улице од Змијања Рајка, Крагујевачких и Краљевачких жртава, Симе и Илије Партала, Јагаре до "Дрвопродекса", Улице Јагаре, Карановац до "Дрвопродекса" до иза Црвке Покрова Пресвете Богородице.

Забрана саобраћаја ће од 8.30 до 14.00 часова бити на снази у улицама Гаврила Принципа на дијелу од Улице Милоша Обилића до Улице Бранка Мораче до Улице Скендера Куленовића, као и у Улици Скендера Куленовића на дијелу од Улице Бранка Мораче до Душка Кошчице, Солунској, Ђуре Јакшића, Симеуна Ђака, Змај Јовиној, Браће Мажар и мајке Марије, Војводе Момчила, Патре, Цара Лазара.

За вријеме обуставе саобраћај ће бити преусмјерен алтернативним правцима, а линије јавног превоза путника које саобраћају улицама које ће бити обухваћене забраном одвијања саобраћаја ићи ће измијењеним трасама.