latinica  ћирилица
28/09/2024 |  18:46 ⇒ 21:51 | Аутор: РТРС

СПС: Створити услове за останак младих у Модричи

Социјалистичка партија Српске у општини Модрича залагаће се за рјешавање нагомиланих проблема, од инфраструктуре и водоводне мреже, подршке борачким категоријама, израде квалитетног социјалног и пронаталитетног програма, запошљавања и стварња услова за останак младих у Модричи, рекао је носилац листе за Скупштину општине Никола Савић.
Вулин и Селак - Фото: Уступљена фотографија
Вулин и СелакФото: Уступљена фотографија

Предизборном скупу присуствовали су предсједник ове партије Горан Селак, потпредсједник Владе Србије Александар Вулин и кандидат СНСД-а за начелника Борислав Ракић, којег је подржао и СПС.

- СПС је кандидовала сјајне људе широм Републике Српске који ће у наредне четири године представљати свој народ на најбољи могући начин. У Модричи имамо одличан тим који предводи наш Никола Савић. Сигуран сам у наш заједнички успјех и у напредак Модриче. Нама је важна свака општина јер желимо равномјерно да развијамо Српску - рекао је данас лидер СПС-а.

СПС Модрича (Уступљена фотографија )

Он се јавно захвалио Александру Вулину, сенатору Републике Српске и потпредсједнику Владе Србије на подршци СПС-у, али и цијелом српском народу.

Трибина СПС-а у Модричи (Фото: РТРС)

Вулин је поручио да је Србија увијек уз своју Републику Српску и свој народ, а посебно уз народ који живи на простору Коридора живота, који спаја Крајину са источним дијелом Српске и Србијом.

Листу кандидата СПС-а за Скупштину општине Модрича предводи Никола Савић, који је изразио оптимизам пред предстојеће изборе, истакнувши да препун Српски културни центар најбоље говори колико Модрича подржава СПС.

Ракић је рекао да ће нова скупштинска већина радити у интересу грађана, те да Модричу чекају многобројни развојни пројекти.