latinica  ћирилица
28/09/2024 |  17:05 ⇒ 18:10 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо – а то значи воду увијек и у свакој чесми у Бањалуци

Кандидат за градоначелника Бањалуке, др Никола Шобот, данас је посјетио Љубачево, гдје је са мјештанима разговарао о кључним проблемима који се тичу снабдијевања водом, путне инфраструктуре и електроенергетске мреже. Шобот је ставио акценат на потребу за континуираним унапређењем основних комуналних услуга, посебно водоснабдијевања.
Никола Шобот у Љубачеву - Фото: Уступљена фотографија
Никола Шобот у ЉубачевуФото: Уступљена фотографија

- Побијеђујемо – а то значи воду увијек и у свакој чесми у Бањалуци. Наша обавеза је да сваком грађанину, у сваком насељу, обезбиједимо сигуран и редован приступ води, без обзира на годишње доба. Због тога ће изградња и модернизација водоводне мреже бити кључни приоритет у мом програму - поручио је Шобот.

Никола Шобот у Љубачеву (Уступљена фотографија)

Осим питања водоснабдијевања, Шобот је најавио планове за поправку електромреже и далековода, како би се осигурала стабилна опскрба електричном енергијом за све домаћинства у Љубачеву. Сигурна струја и вода нису луксуз, то је основни предуслов за нормалан живот сваког грађанина - нагласио је.

Никола Шобот у Љубачеву (Уступљена фотографија)

Посебно је истакао и значај поправке путне комуникације у насељима Ајдери, Вученовићи и Брда, као и довршетак расвјете дуж главних путева у насељу.

Никола Шобот у Љубачеву (Уступљена фотографија)

- Ова насеља заслужују инфраструктуру која ће омогућити безбедно кретање и повезивање са остатком града - каже Шобот.

На крају, Шобот је закључио: “Побјеђујемо јер знамо како обезбиједити воду увијек и у свакој чесми, сигурне путеве и стабилну струју. Љубачево ће побиједити, а с њим и цијела Бањалука!“

Никола Шобот у Љубачеву (Уступљена фотографија)