latinica  ћирилица
28/09/2024 |  15:54 ⇒ 16:01 | Аутор: РТРС

Пејчић гласачима: Не дозволите да вас уцјењују за асфалт и радна мјеста

Кандидат Републичке странке Српске /РСС/ за градоначелника Бијељине Миле Пејчић поручио је са предизборног скупа у Сувом Пољу да кандидати ове странке родољубље показују новим фабрикама и радним мјестима, а не "куповином људи за приколицу шљунка".
Миле Пејчић у Сувом Пољу - Фото: Уступљена фотографија
Миле Пејчић у Сувом ПољуФото: Уступљена фотографија

- Не смијемо да се дијелимо, дијеле нас увијек они који нас завађају да би правдали свој неуспјех, немојте дозволити да вас уцјењују и купују за асфалт и радна мјеста јер то није рјешење, то је само начин на који троше ваш новац - рекао је Пејчић пред неколико стотина грађана у селу у којем је рођен.

Он је истакао да ће фокус свог дјеловања ставити на економију и привреду, те најавио да ће компанија ТРБ, чији је генерални директор, отворити нову фабрику у Бијељини, саопштено је из бијељинског Градског одбора РСС-а.

Носилац одборничке листе РСС-а у Бијељини Славенко Ристић рекао је на скупу да је он привредник који не размишља како да се потроши, него како да сви заједно зараде и позвао грађане да на локалним изборима не бирају подобне, него најбоље међу кандидатима.

На трибини у Сувом Пољу представили су се и одборнички кандидати РСС-а Зоран Миљановић, Младен Петровић, Данијел Перић и Владимир Сарић, који су поручили да ће ова странка у градском парламенту радити у интересу сваког становника и сваке мјесне заједнице.