latinica  ћирилица
28/09/2024 |  14:56 ⇒ 16:26 | Аутор: РТРС

Коалиција УС - СРС: Уједињени за љешу и бољу Билећу

Симболичним перформансом носилац листе коалиције Уједињене Српске и Српске радикалне странке, Дражен Дунђер, скренуо је пажњу на неке од горућих проблема у овој општини, међу којима је и прекомјерно запошљавање.
Дражен Дунђер и Велемир Матковић - Фото: РТРС
Дражен Дунђер и Велемир МатковићФото: РТРС

- Ми први пут излазимо са најбољим рјешењима и имамо за све спремност. Ми смо та коалиција која никада неће спомињати да постоје дугови, јер смо спремни да те дугове санирамо. Прво да очистимо град и онда да наставимо како би Билећу унаприједили. Приоритет је обилазница и проширење Билеће - истиче Дунђер.

Нећемо причати о вишедеценијским проблемима, залагаћемо се за нова радна мјеста, за уједињење Билеће, развој села, туризма и пољопривреде, рекао је Велемир Матковић, кандидат Српске радикалне странке и Уједињене Српске за одборника у општини Билећа.

- Наш слоган и гласи "Уједињени за Билећу“ за једну бољу, љепшу, праведнију, богатију, чистију и уређенију Билећу, гдје ће бити мјеста за све, гдје ће људи живјети од свога рада - нагласио је Матковић.

Листа коалиције Уједињене Српске и Срспске радикалне странке је, кажу, спој младости и искуства. Oчекују побједу и промјену власти у општини Билећа.