latinica  ћирилица
28/09/2024 |  14:50 ⇒ 16:27 | Аутор: РТРС

Вујовић позвао грађане Билеће да се уједине око заједничких пројеката

Позивам граћане Билеће да 6. октобра не дозволе да и наредне четири године прођу узалуд, рекао је Михајло Вујовић, кандидат Српске радикалне странке за начелника општине Билећа.
Михајло Вујовић - Фото: РТРС
Михајло ВујовићФото: РТРС

- Позивам грађане Билеће да се уједине око заједничких пројеката за напредак овога града, да у то уђу храбро и да прихвате промјену. Желим да се прекине усуд вјечне подјеле, нетрпељивости и нетолеранције - рекао је Вујовић.

Све идеје у пуном капацитету подржава коалиција "Уједињени за Билећу“, састављена од двије партије Уједињене Српске и Српска радикална странка.

- Стратегијска ствар за Билећу је да овај спустимо на језеро и да од Билеће направимо важну туристичку дестинацију у региону. То ми Билећани чекамо 60 година. Такође, сви се залажемо за то да се сједиште ХЕ Дабар врати у Билећу, да се убрза изградња ХЕ Билећа, да се искористе капацитети Фатничког и Дабарског поља за производњу здраве хране - додао је Вујовић.

Ми држимо побједнички менталитет и осим побједе не долази ништа друго у обзир, истакао је Михајло Вујовић, кандидат Српске радикалне странке за начелника Билеће.