latinica  ћирилица
28/09/2024 |  13:54 ⇒ 14:09 | Аутор: РТРС

ПДП: За нас и даље говоре наша политичка дјела

Сценарио скухан у кухињи режима, који не бира средства – од пријетњи, уцјена, лажи, плаћања, стављања мета на чело, како би се обрачунали са политичким противницима, саопштено је ово из Градског одбора ПДП Бањалука, поводом вијести да је два кандидата за одборнике у Скупштини града Бањалука напустило листу ПДП.
ПДП -
ПДП

- И данашња "вијест", саопштење писано у редакцијама режимских медија, није ништа ново, нити изненађујуће. Већ годинама дјелују по истом принципу: наћи некога ко ће ставити свој потпис на припремљену изјаву, правити сензацију од тога, зачинити излизаним фразама дестабилизације Српске и смислити бајку о тзв. непријатељима. Сада већ готово сигурно спремају причу о неким страним агентима, државним ударима, диверзијама, као што смо већ слушали о 40 непостојећих Британаца, отмици гласачких листића, нападима на институције плинским боцама, обојеним револуцијама, што је, одавно, постало предмет подсмијеха. Очекивали смо мало више креативности, али то им очигледно није јача страна - поручују из Градског одбора ПДП.

Да не би одговорили на много важнија питања, истичу из ГрО ПДП, СНСД-ов режим рециклира застарјеле сценарије и у својој кухињи припрема рецепте од бајатих састојака.

- Нико, па ни "пристојни" доктор, њихов кандидат, ни ријечи да каже о пријетњама по живот младој дјевојци од стране перјанице њиховог градског одбора. Не реагују на доказано иживљавање над Бањалучанима организовањем саобраћајних гужви. Ћуте на чињеницу да су се доказано бавили тако морбидним стварима, као што је препродаја гробова. Не ограђују се од пријетњи свог вође Додика да су смањене шансе за живот онима који не гласају за њиховог кандидата доктора. Све ово се десило у претходних десетак дана, а да не говоримо о свим опструкцијама њихове већине, која је четири године покушавала да уназади наш град. Није им то успјело ни током овог периода, неће ни сада. Они се могу бавити ситним сплеткама, а за нас ће и даље говорити наша побједничка дјела - поручено је из ГрО ПДП Бањалука.

Подсјећамо, кандидати на одборничкој листи ПДП-а у Бањалуци Љубиша Анчић и Наташа Мирошљевић Шестић одлучили су да се повуку са листе, јер, како су нагласили, више није могуће служити грађанима онако како су обећали, јер је Драшко Станивуковић издао све и све подредио себи.