latinica  ћирилица
28/09/2024 |  12:01 ⇒ 12:03 | Аутор: СРНА

Петровић: Град позиционирати као најпожељнији регионални центар

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић рекао је да вјерује да ће ова странка у наредне четири године позиционирати Требиње као највећи и најпожељнији регионални центар у овом дијелу Европе.
СНСД Требиње - Фото: СРНА
СНСД ТребињеФото: СРНА

Петровић је рекао да ће се ова странка бавити повећањем квалитета живота грађана Требиња кроз улагања у инфраструктуру, спорт, културу, повећање примања.

- Други циљ нам је да враћамо наше младе, али и зреле људе који су се школовали и могу да допринесу развоју нашег града - рекао је Петровић новинарима.

Он вјерује да ће са ове двије теме у наредне четири године позиционирати Требиње као највећи и најпожељнији регионални центар у овом дијелу Европе.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња Мирко Ћурић рекао је новинарима да је циљ да Требиње настави да буде препознатљиво, као туристичка дестинација, град културе и спорта.

- Привредни амбијент је у посљедње вријеме веома препознатљив овдје, знатно бољи него раније. Све су то наши циљеви за наредни период, а приоритет нам је и породица - рекао је Ћурић и подсјетио на више од 55 програма подршке које реализују, а којих ће бити још више.

Он је захвалио коалиционим партнерима за подршку, напомињући да су и до сада имала двотрећинску већину у градском парламенту, те да нема разлога да тако не буде и у наредном периоду.

- Неопходно нам је да 7. октобра наставимо да градимо и радимо, јер то нам је приоритет - рекао је Ћурић.