latinica  ћирилица
28/09/2024 |  11:02 ⇒ 11:02 | Аутор: РТРС

Крупи на Уни милион КМ од концесионе накнаде изградњом соларне електране Дубовик

Гојко Кличковић је као предсједник Владе дао највећи допринос да се послије рата формира општина Крупа на Уни и сигурно најбоље зна како да се ова општина развије на добробит својих суграђана, рекао је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић синоћ на предизборној трибини у Доњем Дубовику гдје је кандидат за начелника Кличковић окупљеним суграђанима представио своју програмску платформу.
СП, трибина - Фото: Уступљена фотографија
СП, трибинаФото: Уступљена фотографија

- Гојко је гаранција развоја и нових инвестиција које ћемо ми социјалисти подржати - истакао је Ђокић.

Кличковић је, како је истакнуто на трибини, гаранција развоја и нових инвестиција које ће социјалисти подржати, а једна од њих је изградња соларне електране Дубовик од које ће општина имати милион марака годишње концесионе накнаде која може да се усмјери у развојне пројекте и бољи живот грађана.

- Окосница развоја општине су енергетика и пољопривреда, због чега се мора санирати високонапонска мрежа и побољшати путна инфрастуктура - рекао је Кличковић.

Предсједник Извршног одбора СП Душко Милуновић је истакао да је Социјалистичка партија је од неколицине ентузијаста израсла у најозбиљнију политичку снагу у овој општини која ће имати подршку да реализује све пројекте које је Кличковић зацртао за наредне четири године.