latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:44 ⇒ 21:53 | Аутор: СРНА

Велаула: Много улагано у Брезичане, планирамо да тако наставимо

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Приједора Горан Велаула изјавио је на предизборној трибини у приједорском насељу Брезичани да је у ово мјесто много улагано и да ће тако и наставити због чега грађани треба да подрже ову листу на локалним изборима.
Трибина СНСД-а у Брезичанима - Фото: СРНА
Трибина СНСД-а у БрезичанимаФото: СРНА

- Брезичани су приградско насеље веома битно за Приједор у које СНСД, од када је на власти, улаже много или је планирано да улаже у сљедећем мандату - рекао је Велаула.

Кандидат за одборника Жарко Тубин изјавио је да СНСД у Брезичанима годинама добија подршку и да су ту у протеклом периоду урађени значајни инфраструктурни пројекти који су значајно побољшали услове живота.

- И у наредном периоду планирамо радити исто како са аспекта пољопривреде тако и осталих сегмената друштвеног живота - рекао је Тубин.

Одборнички кандидат Немања Милановић рекао је да ће, ако буде изабран, као и до сада радити за своје село и мјештане, те подсјетио на инфраструктурне пројекте који су до до сада реализовани.

На овој трибини мјештанима Брезичана представио се кандидат за градоначелника Приједора Слободан Јавор и остали кандидати за одборнике у Скупштини града Приједора.