latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:37 ⇒ 22:13 | Аутор: РТРС

ПДП: Слика на Старчевици говори више од ријечи

Слика на Старчевици говори више од ријечи и показује да су дјела побиједила, поручио је носилац листе ПДП-а за Скупштину града Бранислав Бореновић.
ПДП трибина, Старчевица - Фото: РТРС
ПДП трибина, СтарчевицаФото: РТРС

 - Ово је невјероватна подршка. Преко хиљаду људи мјештава Старчевице је дошло вечерас да подржи дјела нашег Драшка Станивуковића и ПДП-ову листу у једном побједничком низу. Ја сам убијеђен да ће Бањалука побиједити са нашим Драшком и нашом листом - рекао је Бореновић на предизборној трибини у Мјесној заједници Старчевица.

Ово ће бити једна изненађујуће велика побједа, поручено је на скупу.

- Садашњи градоначелник ће остварити убједљиву побједу, а по реакцијама у насељима које смо досад обишли, листа ПДП-а има велику подршку. Вјерујем да ћемо остварити сјајан резултат. Ми смо једина политичка организација која ће изаћи на изборе са резултатима и дјелима, а не само са обећањима- рекла је Тања Вукомановић, кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука.

Старчевица је већ вечерас одлучила да је садашњи градоначелник Драшко Станивуковић будући градоначелник Бањалуке, рекао је Чедо Шеварика, кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука.

Први дан кампање почео је побједнички, тако смо наставили и тако заврашавамо - поручили су представници ПДП-а на скупу.