latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:22 ⇒ 22:12 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо за Бањалуку која је здраво и добро мјесто за живот

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, данас је посјетио Петрићевац, гдје је са мјештанима разговарао о изазовима и приоритетима за унапређење квалитета живота у овом насељу. Посебан акценат ставио је на пројекте који се тичу путне инфраструктуре и модернизације јавних услуга.
СНСД Петрићевац - Фото: Уступљена фотографија
СНСД ПетрићевацФото: Уступљена фотографија

- Побеђујемо за Бањалуку која је здраво и добро мјесто за живот – а то значи боље путеве, сигурније вртиће и ефикасније комуналне услуге. Одржавање улица попут Јовице Савиновића и Нјегошеве мора бити приоритет, јер сигурност наших грађана не смије бити занемарена - истакао је Шобот.

Уступљена фотографија

Поред тога, Шобот је најавио проширење капацитета школе и осигурање продуженог боравка за дјецу, како би породице имале боље услове за образовање и бригу о најмлађима.

Уступљена фотографија

- Дјеца су будућност Бањалуке, а наш посао је да им пружимо најбоље могуће услове за развој и образовање - додао је Шобот.

Уступљена фотографија

Шобот је такође истакао значај одрживости и екологије, обећавајући наставак пројеката из програма, попут садње 40.000 стабала широм града и изградње колектора до централног постројења за прераду отпадних вода.

Уступљена фотографија

- Побјеђујемо за чисту и здраву Бањалуку, јер зелене површине и одржива рјешења нису само визија – они су кључ нашег успјеха - поручио је Шобот.