latinica  ћирилица
27/09/2024 |  20:54 ⇒ 21:23 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Одборничкој листи СНСД-а нико не може парирати

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да су на одборничкој листи ове странке у Бањалуци људи посвећени свом раду и да јој нико не може парирати у граду којем желе да крене путем развоја.
Трибина СНСД-а на Петрићевцу - Фото: СРНА
Трибина СНСД-а на ПетрићевцуФото: СРНА

- Од доктора до просвјетних радника, људи посвећених овом граду, привредника, предузетника, културних и спортских радника, на тој листи су садашњи и бивши министри, сви који желе да дају допринос граду и да тај град извуку из безнађа у којем се налази протекле четири године - рекла је Цвијановићева новинарима у бањалучком насељу Петрићевац гдје је одржана предизборна трибина.

Она је додала да на челу нове Градске управе треба бити Никола Шобот, који је посвећен и има знање и звање, све оно што нема садашњи градоначелник.

- Желимо да Бањалука крене поново путем развоја. Никола Шобот је човјек који зна да повеже локални са националним интересима Републике Српске. Он је добар избор, не само за Бањалуку него и за Републику Српску - поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да Петрићевац даје значајну подршку СНСД-у.

- Разговарали смо вечерас са нашим суграђанима о свему ономе што није урађено, а то су изградња школе, вртића и путне инфраструктуре и потреба за продуженим боравком и проширењем постојеће школе. Настављамо са кампањом. Уз овакву подршку побједа је извјесна и идемо према њој - нагласио је Шобот.

Носилац листе за Скупштину града Владо Ђајић рекао је да је вечерашња трибина била масовна, као и да Драшко Станивуковић за четири године није ништа урадио на Петрићевцу.

- За девет дана губитник је Драшко Станивуковић. Велика побједа СНСД-а а нови градоначелник је доктор Шобот - истакао је Ђајић.

Кандидат СНСД-а за одборника Драган Лукач рекао је да је СНСД-е поново на путу побједе, да врати Бањалуку на пут развоја и напретка, јер за четири године ништа није урађено.

- Са новом снагом СНСД-а и градоначелником Николом Шоботом Бањалука ће добити један нови потенцијал, а Република Српска снагу да побиједи све недаће - оцијенио је Лукач.

Кандидат СНСД-а за одборника Немања Бабић рекао је да ће побједа кренути са Петрићевца, као и да су мјештани незадовољни садашњом градском администрацијом.

- Људи који су дошли у великом броју вечерас да нас подрже кажу да ће побиједити Никола Шобот и СНСД-е. Идемо у нову побједу и побиједиће Петрићевац и Никола Шобот - навео је Бабић.