latinica  ћирилица
27/09/2024 |  19:57 ⇒ 21:23 | Аутор: РТРС

Радојичић у Карановцу: Усвојити нови урбанистички план за Бањалуку

Успјели смо за кратко вријеме да задобијемо повјерење грађана и то ће се показати и на изборима 6. октобра, рекао је носилац листе Независног покрета "Својим путем" за Скупштину града Бањалука Игор Радојичић, на предизборном скупу у Карановцу код Бањалуке.
Игор Радојичић на трибини у Карановцу - Фото: РТРС
Игор Радојичић на трибини у КарановцуФото: РТРС

- У првој години мандата затражићемо усвајање новог урбанистичког плана града, затражићемо наставак радова на мосту у Доцу, промјене у саобраћају, увођење субвенција за младе за стамбено збрињавање и почетак градње нових јавних вртића.  - рекао је Радојичић.

Кандидат Независног покрета "Својим путем" Игор Радојичић за одборника у Скупштини града Бањалука Александра Кајкут навела је неколико проблема који тиште мјештане Карановца.

- Главни проблем наше мјесне заједнице је тај што немамо ивичњаке, што је веома битно за сигурност дјеце и уопште становништва овог мјеста. Други проблем је висинско водоснадбијевање водом и то су два главна циља која ћемо ми тежити да ријешимо - навела је Кајкут.

Са овим проблемима се дуго грађани боре и надамо се да ће се у скорије вријеме то и ријешити, поручено је на скупу у Карановцу.