latinica  ћирилица
27/09/2024 |  18:35 | Аутор: СРНА

Додик у Шипову: Имамо јасну политику и остајемо при њој

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да је у Шипову много тога доброг урађено и да грађани треба да подрже кандидате ове странке да би наставио да иде узлазном путањом.
Додик у Шипову - Фото: СРНА
Додик у ШиповуФото: СРНА

- Успјех је то што људи желе да долазе овдје јер се осјећају сигурно. Боримо се, није лако, али имамо јасну политику и остајемо при њој - истакао је Додик на предизборном скупу и додао како воли овај град и воли ту да дође.

Он је рекао да за Републику Српску данас сви знају, чак и најмоћнији људи свијета, као и да они знају да овдје живе добри људи.

Најавио је да ће наредног мјесеца поново бити у Русији, Казању, гдје ће се срести са многим лидерима.

- Свијет је данас у тешком стању, али оно што ми морамо да урадимо јесте да останемо јединствени. Наша политика је свакодневни развој и сви знате да је Шипово успјело да послије повратка врати живот у свим сферама - рекао је Додик.

Према његовим ријечима, Република Српска је успјела да много тога овдје уради.

- Идемо даље и радићемо. Најважније је то да сте ви у оволиком броју дошли да чујете шта имамо да кажемо, то нам је награда - закључио је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Шипово Милан Ковач је истакао да је Шипово постало број један дестинација у регији, да је то прелијеп градић, те да овај скуп показује да овдје још више треба улагати.

- Ми смо општина са највише урађених пројеката, 183 километра путева, село Јањ смо дигли на пиједестал. Молим Јањане да буду стрпљиви, завршићемо и остале кракове путева - рекао је Ковач.

Он је нагласио да за четири године неће бити села којем се неће моћи прићи, те је позвао суграђане да им дају подршку како би наставили са развојем ове локалне заједнице. "Идемо да наставимо свијетла образа", рекао је Ковач.

Он је нагласио да ова општина у свим сферама има стабилну ситуацију, да су "направили причу која се зове сеоски туризам".

- Добри домаћини, добри људи, добра природа, добра храна, довело је до тога да смо доживјели експанзију у туризму. Сви смјештајни капацитети су попуњени - истакао је Ковач.

Указао је да је на листи СНСД-а осам младих људи, 19 високообразованих, да она показује да могу да наставе путем којим су кренули, да ће наставити да рјешавају инфраструктурне проблеме.

- Када сам рекао предсједнику да имамо 20 дјеце на чекању за вртић, одговорио је да ћемо правити нови - рекао је Ковач.

Носилац одборничке листе СНСД-а Станко Малиновић захвалио је присутнима што су окупљени око побједничког тима на челу са Додиком.

- Наш циљ је Милан Ковач за начелника општине по трећи пут и јака скупштинска већина - рекао је Малиновић.

Претходно је у просторијама странке Ковач информисао Додика да су као странка у овој локалној заједници веома добро организовани, да нема осипања.

Додик је савјетовао да се, када је ријеч о туризму, организују занимљиви садржаји.

Такође, исказана је захвалност Додику за подршку незапосленим мајкама са четворо дјеце.