latinica  ћирилица
27/09/2024 |  16:46 ⇒ 18:36 | Аутор: РТРС

Додик: Ружичићева ће имати моју и подршку институција

Лидер СНСД-а Милорад Додик позвао је данас бираче у Језеру да подрже кандидата ове странке за начелника општине Снежану Ружичић и људе на листи за одборнике, истакавши да овдје намјеравају да наставе да раде на развоју.
СНСД Језеро - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД ЈезероФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Урадили смо оно што смо рекли, имамо намјеру да идемо даље. Подржите ове људе заједно са Снежаном. Она ће увијек у мени имати подршку и у институцијама Српске - истакао је Додик на предизборном скупу у Језеру.

Додик је поручио да ће у овој локалној заједници завршити све започете пројекте, као и да ће се наставити градити.

- Једина исправна одлука је да се овдје изабере СНСД. Овдје постоје природна богатства и она треба да припадају народу. Богатства која имамо су наша а не Шмитова - истакао је Додик.

Позвао је присутне да остану окупљени око Језера, дивне ријеке Пливе, нагласишви да он радо долази у Шипово гдје је лијепо видјети сређена дворишта, школу.

Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Кандидат СНСД-а за начелника Језера Снежана Ружичић рекла је да жели да настави да развију ову локалну заједницу и Републику Српску.

Она је истакла да Језеро данас има стабилан буџет захваљујући помоћи Владе Републике Српске, такође је истакла и подршку Владе Србије.

Она је додала да је много путева урађено и да су са њима стигли до великог броја кућа и селима.

Одборнички кандидат Немања Савић позвао је бираче да подрже листу СНСД-а и кандидата за начелника општине.