latinica  ћирилица
26/09/2024 |  21:32 ⇒ 22:16 | Аутор: РТРС

СДС Воља народа: Фоча заслужује више него што данас има

Не желимо да Фоча буде општина која је међу демографски најстаријим и са најмање уписаних првачића. Главни узрок свих проблема су корупција, незапосленост и лоши путеви – истакао је на трибини у Фочи Огњен Бодирога, кандидат СДС Воља народа за начелника општине Фоча.
СДС - воља народа - Фоча - Фото: РТРС
СДС - воља народа - ФочаФото: РТРС

- Спремни смо да преузмемо одговорност, не сумњам у своју побједу, јер сам спреман и психички и физички да преузмем одговорност и да докажем да Фоча у наредне четири године може да буде једна од најразвијенијих општина на истоку Републике Српске - поручио је Огњен Бодирога.

Кандидати за одборнике су часни људи, међу њима универзитетски професори, борци прве категорије и млади људи – нагласио је Душан Бодирога, носилац листе за Скупштину општине Фоча.

- Тако да имамо фантастичан тим да преузмемо одговорност у наредне четири године и да водимо Фочу у бољу будућност и то на доста бољи начин него што је до сада рађено - рекао је Душан Бодирога.

Из СДС Воља народа у Фочи је поручено да имају програм за побољшање пронаталитених мјера, социјалне политике и привреде.