latinica  ћирилица
26/09/2024 |  20:33 ⇒ 21:17 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо - а то значи Мост у Доцу и бољу повезаност за Обилићево

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, вечерас је посјетио Обилићево, гдје је са мјештанима разговарао о проблемима и будућим пројектима који ће унаприједити овај дио града. Мост у Доцу, један од главних инфраструктурних приоритета, симболизује Шоботову визију побједе.
СНСД Обилићево - Фото: РТРС
СНСД ОбилићевоФото: РТРС

- Побјеђујемо - а то значи Мост у Доцу. Овај мост није само физичка повезница, већ симбол наше побједе за бољу и сигурнију Бањалуку, истакао је Шобот пред окупљеним грађанима, наглашавајући да ће овај пројекат коначно ријешити дугогодишње инфраструктурне проблеме Обилићева и побољшати свакодневни живот мјештана.

Фото: РТРС

Поред моста, Шобот је истакао важност санирања дјечијих игралишта и измјештања психијатријске клинике, што ће осигурати сигурније и функционалније окружење за становнике.

- Побјеђујемо и зато што стварамо боље услове за нашу дјецу и сигурније окружење за све грађане - поручио је Шобот.

СНСД Обилићево (Фото: РТРС)

Шобот је такође нагласио важност реконструкције саобраћајница и тротоара у улицама Косте Војиновића, Орловачком путу, Мачванској и Патријарха Арсенија Чарнојевића, како би се осигурала безбједност пјешака и возача. 

- Сваки корак који предузимамо води ка сигурнијој Бањалуци. Наша побједа је сигуран пут, сигуран тротоар и сигурно насеље - поручио је.

Фото: Уступљена фотографија

На крају, Шобот је обећао реализацију водоводне мреже у Обилићеву 2 и изградњу паркинга за ФК Напријед, што су пројекти који ће унаприједити свакодневни живот у овом дијелу града.

- Побјеђујемо јер вјерујемо у боље сутра. Мост у Доцу и сви пројекти које планирамо су побједе које заједно градимо. Побиједиће Обилићево, побиједиће Бањалука! - закључио је Шобот.