latinica  ћирилица
26/09/2024 |  20:18 ⇒ 20:26 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Очекујемо 100 одборничких мјеста у Српској

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је да је циљ ове странке на предстојећим локалним изборима осваји 100 одборничких мјеста у Републици Српској.
ДЕМОС-а Прњавор - Фото: СРНА
ДЕМОС-а ПрњаворФото: СРНА

Чубриловић је у Орашју код Прњавора истакао да се у скоро свим локалним заједницама у Српској може констатовати узлазна подршка грађана због чега очекује да укупни резултат буде бољи него на прошлим локалним изборима.

- ДЕМОС је политичка опција која гаји добре односе и унутар коалиције и међу грађанима, мислимо да ту енергију пренесемо и на остале политичке опције. У ово вријеме треба нам што већи степен јединства и зато ћемо подржавати оне ставове који значе бољитак за све грађане -  рекао је Чубриловић.

Сматра реалним да у Прњавору очекује три одборничка мандата.

Носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину града Миле Шљивић рекао је новинарима да на локалне изборе излази са младом и квалитетном листом, људима који знају препознати проблеме Прњаворчана и који ће се залагати за њихово рјешавање.

Он је истакао да је њихов циљ освајање три одборничка мандата и напоменуо да имају коректну сарадњу са градоначелником Дарком Томашем, али и да још увијек није потписан коалициони споразум о подршци на предстојећим изборима.