latinica  ћирилица
26/09/2024 |  18:38 ⇒ 20:34 | Аутор: РТРС

Шобот: Побјеђујемо – а то значи вртић за свако дијете у Бањалуци

Кандидат за градоначелника Бањалуке, др Никола Шобот, вечерас је одржао трибину у Чесми, гдје је разговарао са грађанима о кључним инфраструктурним и комуналним проблемима овог насеља, али и о визији за будућност Бањалуке која побјеђује.
СНСД предизборни скуп у Чесми - Фото: РТРС
СНСД предизборни скуп у ЧесмиФото: РТРС

- Побјеђујемо – а то значи вртић за свако дијете у Бањалуци. Не може се градити будућност без сигурног мјеста за наше најмлађе, и зато је изградња вртића у Чесми један од приоритета у мом програму - нагласио је Шобот пред окупљеним грађанима, обећавајући да ће свака породица имати приступ вртићу у свом насељу.

Поред тога, Шобот је истакао важност наставка радова на главној саобраћајници у улици Петра Великог, која мора бити комплетирана како би омогућила боље повезивање Чесме са остатком града.

СНСД предизборни скуп

- Реконструкција саобраћајнице у улици Првог крајишког пролетерског батаљона, са двије саобраћајне траке и тротоарима, биће дио наше заједничке побједе за сигурнију и функционалнију Бањалуку - додао је Шобот.

Говорећи о пројекту новог моста, који се тренутно ради средствима Владе Србије, Шобот је похвалио досадашње напоре, али и истакао да је побједа у Чесми тек почетак победе за целу Бањалуку. 

- Свака побједа за Чесму је победа за Бањалуку. Заједно побјеђујемо, јер вјерујемо у снагу и способност нашег града да одговори на потребе својих грађана, од изградње инфраструктуре до улагања у образовање и сигурност - поручио је.

СНСД предизборни скуп у Чесми

На крају, Шобот је закључио:

- Побјеђујемо, јер вјерујемо у будућност Бањалуке која осигурава бољи живот за све. Побиједиће Чесма, побиједиће Бањалука!