latinica  ћирилица
26/09/2024 |  18:21 ⇒ 19:36 | Аутор: РТРС

Вукановић: Листа За правду и ред у Источној Илиџи добија статус парламентарне партије

Листа "За Правду и ред" у Источној Илиџи, након избора, добија статус парламентарне партије у локалној скупштини, поручио је предсједник ове партије Небојша Вукановић на трибини у Источној Илиџи.
За правду и ред - Фото: РТРС
За правду и редФото: РТРС

- Очекујемо за почетак да пређемо цензус и имамо свог одборника и колико будемо имали одборника и утицаја у Скупштини толико ћемо имати могућности да утичемо на рад Источне Илиџе, подржавамо кандидата СДС-а актуелног начелника Маринка Божовића - навео је Божовић.

Носилац Листе За правду и ред у Источној Илиџи Митар Зиројевић истакао је да ће се у Скупштини општине залагати за права радника.

- Наш циљ ће првенствено бити базиран на радницима да сви имају исте могућности да свима буду плаћени годишњи одмори да буду пријављени на осам сати онако како то закон располаже - истакао је Зиројевић.

За правду и ред - Листа Небојше Вукановића, први пут учествује у локалним изборима на подручју Источне Илиџе, а подршку ће пружити кандидату СДС-а за начелника ове општине, Маринку Божовићу и независном кандидату за градоначелника Источног Сарајева, Игору Лукићу, поручено је на трибини у Источној Илиџи.