latinica  ћирилица
26/09/2024 |  14:44 ⇒ 14:50 | Аутор: СРНА

Вукановић пријавио сестру и зета на требињску адресу иако живе на Палама

Предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић пријавио је сестру и зета, који иначе живе у Палама, на требињску адресу и тиме показао да у борби за гласове не преза од нечасних радњи, рекли су у требињском СНСД-у и најавили да ће га због изборних махинација пријавити надлежним институцијама.
Небојша Вукановић, илустрација - Фото: СРНА
Небојша Вукановић, илустрацијаФото: СРНА

У саопштењу из требињског СНСД-а наводи се да је Вукановић, водећи се сопственом бескрупулозношћу, а по принципу "држ'те лопова" покушавао годинама да припише СНСД-у "вишак" гласача који не живе у Требињу, а налазе се на бирачком списку.

- Ко зна колико је још грађана других средина пријавио на разноразне адресе по Требињу како не би избјегао тотални изборни дебакл - кажу у Градском одбору СНСД-а и додају да су Вукановићеве махинације одавно препознате, али му џаба и да упише 1.000 људи, јер о побједи може само да сања.

Из требињског СНСД-а наглашавају да је више од двије трећине грађана Требиња препознало пут развоја и напретка и да иза политика СНСД-а и коалиционих партнера стоје конкретни пројекти и програми, те да је то видљиво на сваком метру овога града.

У саопштењу се додаје да Вукановић и његови сљедбеници немају никаквих резултата, нити програма, па им преостаје само да сплеткаре, смишљају преваре и покушавају да добију гласове на обманама.

- Великој и снажној партији као што је СНСД, са јасним циљевима и пројектима популизам и махинације нису потребни, јер имамо тимове способног, квалитетног, мудрог и радног кадра, као и својих бирача - поручили су из СНСД-а Требиње.