latinica  ћирилица
26/09/2024 |  14:22 | Аутор: РТРС

Миличевић: Савић један од најбољих начелника у Српској

Предсједник Српске демократске странке Милан Миличевић дао је пуну подршку актуелном начелнику и кандидату за начелника општине Лопаре Ради Савићу, истичући да је Савић један од најбољих начелника у Републици Српској и да је СДС поносна на његов рад.
Милан Миличевић и Радо Савић - Фото: Уступљена фотографија
Милан Миличевић и Радо СавићФото: Уступљена фотографија

- И СДС и Предсједништво, и ја лично, стојимо иза Раде Савића и његовог тима у Лопарама. Посебно нашу подршку има у борби против отварања рудника литијума и жељи да ова мајевичка општина остане оно по чему је препознатљива - средина која напредује радећи на здравим развојним пројектима, брине о здрављу људи и околине, и користи потенцијале за развој туризма, пољопривреде и привреде на здравим основама - рекао је Миличевић.

Он је увјерен да ће Савић и СДС у Лопарама остварити убједљиву побједу, као што су то чинили и на свим претходним изборима.

- Поразићемо СНСД који Лопаре гледа као плијен из којег ће напунити џепове, а тако ће проћи и они који су од СДС-а купили само функције и сада разним подвалама настоје унијети пометњу у изборни процес. Не боре се они за народ нити против литијума, него им је литијум средство да остваре личне амбиције и интересе. Знам да Лопаре знају ко је ко и да ће побиједити воља народа - а то су Радо Савић и СДС на које смо сви у СДС поносни и иза којих стојимо - нагласио је Миличевић.