latinica  ћирилица
21/09/2024 |  17:51 ⇒ 19:59 | Аутор: РТРС

Вишковић: У Власеници реализовани бројни пројекти уз помоћ републичке власти

У општини Власеница, уз помоћ републичке власти, реализовани бројни пројекти међу којима је и недавно отворени Ски-центар "Игришта", рекао је премијер Републике Српске Радован Вишковић.
Вишковић у Власеници - Фото: РТРС
Вишковић у ВласенициФото: РТРС

- Сјећамо се година када у Власеници није постојала конекција локалне и републичке власти и када су највише трпјели грађани, као и на период од доласка на власт актуелног начелника општине Мирослава Краљевића, који је у сарадњи са републичком влашћу опоравио ову локалну заједницу - поручио је Вишковић, коме је данас на свечаној сједници и академији поводом Дана и крсне славе општине уручено највеће општинско признање "Златни грб"

Он је рекао да очекује убрзанији развој општине Власеница и најавио почетак изградње треће траке путног правца преко Зворника и Гацка до Требиња, те изградњу асфалтног пута до српског стратишта на Рогосији.

- Позивам људе из других партија да се такмиче у пројектима, а не у омаловажавању. Увијек бити оних који то чине, а ја ћу честитати супарнику ако је направио више и боље - нагласио је Вишковић.

Премијер Српске је рекао да је оно што га држи у политичком животу чињеница да не могу да му одузму дјела, да могу да га не воле и куде, али да дјела говоре, и оно што човјек остави иза себе.

Вишковић је захвалио и истакао да је привилегија то што му је на свечаној сједници и академији у Власеници поводом Дана и крсне славе општине уручено највеће општинско признање "Златни грб" за највише заслуге у развоју ове локалне заједнице и дугорочни допринос економском и друштвеном напретку.