latinica  ћирилица
19/09/2024 |  20:01 ⇒ 21:45 | Аутор: РТРС

Додик: Пезеровић најбољи избор за Котор Варош

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је кандидат ове странке за начелника општине Котор Варош Ненад Пезеровић најбољи избор за ову локалну заједницу.
СНСД у Котор Варошу - Фото: Уступљена фотографија
СНСД у Котор ВарошуФото: Уступљена фотографија

Додик је истакао да је неопходно да Котор Варош буде дио породице СНСД-а, јер је са актуелном локалном влашћу заустављен развој општине.

- Котор Варош посрће у посљедњих осам година због политичких подјела. Међутим, након 6. октобра ова локална заједница биће политички стабилна, на челу са новим начелником Пезеровићем - навео је Додик на трибини СНСД-а.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да у Котор Варошу има младих који желе да остану на овим просторима и поручила им да њима припада будућност.

- Гаранција за бољи Котор Варош је СНСД и будући начелник Ненад Пезеровић, као и одборничка листа на челу са Драганом Петрушић. Од будућег начелника очекујемо да води бригу о интересу свих грађана и о Републици Српској, јер он то разумије за разлику од садашњег начелника - поручила је Цвијановићева.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат СНСД-а за начелника општине Ненад Пезеровић рекао је новинарима да Котор Варош више не може да чека и да мора много боље, више и поштеније.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Драгана Петрушић рекла је новинарима да Котор Варош бира између побједе и стагнације.