latinica  ћирилица
19/09/2024 |  18:59 ⇒ 21:50 | Аутор: РТРС

Гашић: Посебну пажњу посветити туристичким потенцијалима Бање Љешљани

Туристички потенцијали Бање Љешљани још увијек су недовољно искоришћени. Због тога ћемо овом питању посветити посебну пажњу, нагласио је Душан Гашић, кандидат Уједињене опозиције ПДП-СДС Воља народа, за начелника општине Нови Град.
Уједињена опозиција - Фото: РТРС
Уједињена опозицијаФото: РТРС

- Општинска власт није у стању да доведе питку воду у Бању Љешљани. Види се да изузетно љековита вода отиче у поток. Сви потенцијали развоја здарвственог, спортског, рекреативног и сеоског туризма кроз здраву храну су неискоришћени - рекао је Гашић.

Бања Љешљани је природни бисер и мора што прије да буде у функцији развоја Новог Града, истакао је Младен Шумар, носилац листе за одборнике коалиције Уједињена опозиција ПДП-СДС Воља народа.

- Доктор Гашић са новим тимом људи, како је то наведено у изборном програму, ће овај ресурс искористити у свеопштем развоју општине Нови Град. Организоваће и изградити модерни здарвствени центар - рекао је Шумар.

Кроз јавно приватно партнерство ова локална заједница би могла да крене у један нови развој туризма поручили су из Уједињене опозиције ПДП-СДС Воља народа.