latinica  ћирилица
19/09/2024 |  16:19 ⇒ 16:21 | Аутор: СРНА

Још шест странака подржало Аџића за градоначелника

Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић на локалне изборе излази са подршком још шест странака које су у претходном мандату биле дио скупштинске већине у Градишци, што је потврђено потписивањем коалиционог споразума.
СНСД Градишка - Фото: СРНА
СНСД ГрадишкаФото: СРНА

Аџићеву кандидатуру за градоначелника Градишке подржали су ДЕМОС, Народна партија Српске, Уједињена Српска, Социјалистичка партија Српске, Социјалистичка партија и ДНС.

На заједничкој конференцији на новинаре, након потписивања коалиционог споразума, Аџић је рекао да је актуелна владајућа коалиција у претходна два мандата била стабилна и заједно радила на развоју Градишке, те да су плод тог рада реализовани инфраструктурни пројекти у свих 56 градишких мјесних заједница.

- У фокусу нашег рада били су интереси грађана Градишке, и тако ће остати. Трудили смо се да комуницирамо са грађанима и привредницима, препознамо њихове протребе и радимо на равномјерном развоју инфраструктуре на цијелом подручју Градишке - истакао је Аџић.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Владимир Јанковић рекао је да је као одборник у градској скупштини посљедња два мандата дио скупштинске већине која је радила на развоју Градишке заједно са градоначелником Аџићем, те ће ДЕМОС и у наредне четири године бити важан дио коалиције.

Потпредсједник Градског одбора НПС-а Борис Крчмар истакао је да ова коалиција и градоначелник Аџић иза себе остављају бројне реализоване пројекте, те да заједно настављају да раде и планирају нове.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Душан Кочић позвао је бираче да на изборима подрже оне који су показали да могу, хоће и знају да раде у интересу свих грађана.

Предсједник Градског одбора СПС-а Градишка Сњежана Кочић рекла је да дајући подршку Аџићу и овој коалицији грађани Градишке бирају наставак развоја града.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Страхиња Јуришић нагласио је да ова партија и даље снажно подржава развојни пут којим иде Градишка.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Славко Мекињић подсјетио је да је за вријеме ове коалиције Градишка добила статус града.