latinica  ћирилица
19/09/2024 |  08:33 ⇒ 21:46 | Аутор: РТРС

Вукановић: Станивуковић издао опозицију

Лидер листе За правду и ред, Небојша Вукановић, синоћ је у бањалучком насељу Кочићев вијенац одржао трибину поводом предстојећих локалних избора, на којој је кандидата ПДП-а за градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића у више наврата назвао издајником.
Небојша Вукановић - Фото: РТРС
Небојша ВукановићФото: РТРС

Поручио је да је Станивуковић издао опозицију.

- Нас троје смо били тренутак наде у Републици Српској. И да нас он бесрамник није издао, и да није постао потрчко, друга би се пјесма пјевала. Умјесто да је сјео и рекао шта мислите ко би могао да води урбанизам, да изврши ревизију, а он, "ја сам побједник, ја сањао". На Јахорини сам му рекао, слушај, он гледа у под, то што ти тата има 50 милиона, видиш ову шуму на Јахорини, и колика ова шума има утицај, нећеш бити кандидат, уништићу те. Срам те било. Постао си градоначелник и онда "ајмо узети кеш". "Ја сањао бићу предсједник", ово је за њега игра - јасан је био Вукановић.

Лидер листе За правду и ред се осврнуо и на "саобраћајну револуцију".

Према његовим ријечима, само лудак може да блокира два транзита у исто вријеме.

- Који лудак може да смисли да блокира два транзита у исто вријеме, да би садио неке тулипане горе. Ово је за њега играчка. Невјероватно. Рекао сам Бореновићу, будеш ли га држао, не интересујеш ме. Свака част Црнатку јер га нема у кампањи - истакао је Вукановић.

Вукановић се прво осврнуо на "морбидан снимак градоначелника који ни мртвима не да мира, тако што им обилази гробове и снима исте".

- Ишао је на гробље да снима споменике и да на мртвима гради кампању. Свега смо се нагледали, али таквог бесрамника, преваранта, подлаца, лажова. На прошлим изборима му нисам дао да приђе на 10 метара. Рекао сам му губи се. Доста је његових манипулација и играрија - казао је Вукановић.