latinica  ћирилица
18/09/2024 |  22:06 ⇒ 22:29 | Аутор: СРНА

Јавор: Са поносом и образом у сваки дио града и свако село

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је вечерас да СНСД са поносом и образом иде у сваки дио овог града, у свих 49 мјесних заједница и у свако село.
СНСД Приједор - Фото: СРНА
СНСД ПриједорФото: СРНА

- То је данас ријеткост у политици - рекао је Јавор на предизборној трибини СНСД-а у Доњим Орловцима за мјештане овог и насеља Јањића пумпа.

Он је истакао да асфалт и бандера не смију бити главна политика у 21. вијеку, али да је то, нажалост, реалност.

- Политика у Приједору је без свађа и тензија, а питања се рјешавају у градској скупштини. Најважнији документи се усвајају једногласно и кад за буџет гласа опозиција значи да је креиран онако како су то грађани тражили - нагласио је Јавор.

Носилац листе кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини града Горан Велаула рекао је да више нису заборављена ни запостављена мјеста која су и по 20 година то била, што се почело мијењати уназад четири године.

- Мјештани насеља Јањића пумпа треба да одлуче сами и о имену овог насеља и о припадању некој другој мјесној заједници или о оснивању посебне мјесне заједнице - поручио је Велаула.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Марија Личанин рекла је да ће грађани бити у фокусу њеног дјеловања и да ће, ако буде изабрана, један дан у мјесецу организовати као инфо-дан када ће суграђани моћи да јој се обрате да заједнички покушају ријешити њихове проблеме.